Hotelliemäntä, Hullu Poro Oy, Levi

Työpaikat / Hotelliemäntä, Hullu Poro Oy, Levi

Hotelliemäntä, Hullu Poro Oy, Levi

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Kittilä Hotelli- ja ravintola-ala Hullu Poro Oy

Oletko ammattitaitoinen tekijä, jolla on jo kokemusta alalta? Haluatko työskennellä vaiherikkaassa työympäristössä, missä jokainen työpäivä on erilainen? Haemme nyt hotelliemäntää vakituiseen työsuhteeseen Leville!

Hullu Poro Oy on vuonna 1988 liiketoimintansa aloittanut Levin matkailukeskuksessa sijaitseva yksityissomisteinen matkailualanyritys.

Hotelli Hullu Porossa on 158 hotellihuonetta ja kokoustiloja 300 hengelle. Hullu Poroon kuuluu 17 erilaista ravintolaa, joissa kaikissa yhteensä 4500 asiakaspaikkaa. Lisäksi Hullu Poro tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita.

Etsimme asiakkaallemme HOTELLIEMÄNTÄÄ vastaamaan Hullu Poro Oy:n hotellien ja ravintoloiden puhtaanapidosta.

Hotelliemäntänä osallistut enimmäkseen suorittavaan työhön. Toimit siivoojien esimiehenä, suunnittelet työvuorolistat ja työohjeistukset. Huolehdit tekstiilitilaukset ja niiden riittävyyden. Toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistö- ja henkilöstöjohtajan kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Hotelli- ja siivousalan koulutusta tai työkokemusta
  • Positiivista, tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta
  • Hyviä asiakaspalvelu – ja vuorovaikutustaitoja
  • Aiempaa esimieskokemusta
  • Suomen ja englannin kielen hyvää taitoa
  • Ajo-oikeutta (B)

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja rikkaan työyhteisön, huolellisen perehdytyksen työtehtäviin sekä tiimin täyden tuen Hullu Poron henkilökuntaetuja unohtamatta.

Työ on vakituinen päivätyö, myös viikonloppuisin työvuorolistan mukaan.

Autamme Sinua asunnon etsimisessä.

Toivottu aloitusaika on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Mikäli haasteellinen, monipuolinen ja kansainvälinen työ sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta. Olemme yhteydessä hakijoihin ja teemme haastatteluja jo hakuajan aikana.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Suvi Willström 050 4426912 tai sähköpostilla suvi.willstrom@barona.fi.

Rakkavaarantie 5, 99130 Kittilä