Kylmäasentaja, Dayton Oy

Työpaikat / Kylmäasentaja, Dayton Oy

Kylmäasentaja, Dayton Oy

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Vantaa Helsinki Espoo Kerava Asennus/huolto Tekniikka Dayton Oy

Dayton Oy etsii motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa kylmäasentajaa elintarviketeollisuuden laitekannan kunnossapito- ja huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Olisitko se sinä?

Kylmäasentajana suoritat mm. ruoansäilytyksessä, valmistuksessa, punnituksessa, ja esillepanossa käytettävien tuotteiden asennuksia, ennakkohuoltoja ja vikakorjauksia. Työt tehdään itsenäisesti tai pienryhmässä, ja asiakaskuntasi koostuu päivittäistavarakaupoista sekä Fastfood ja Horeca sektoreilla toimivista toimijoista.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesi arkisin päivävuoroon. Kohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, mutta työt voivat kuitenkin satunnaisesti vaatia pidempääkin matkustamista. Asiakaskohteiden välillä liikkumiseen saat käyttöösi yrityksen huoltoauton.

Hakijoilta odotamme kylmäalan ammatti- tai perustutkintoa sekä Tukesin myöntämiä kylmäainelupia. Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta myös joustoa työaikojen suhteen. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä riittävää englannin kielen taitoa etenkin laitevalmistajien teknisten dokumentaatioiden tulkitsemiseksi.

Valitulle henkilölle tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen jatkuvasti kasvavassa edelläkävijäyrityksessä. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja työsuhteen aikana saat jatkuvan tuen osaavilta työkavereilta- ja yhteisöltä. Työnantaja kannustaa sinua ja tarjoaa jatkuvan koulutuksen. Tehtävästä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden ammattitaitosi kasvuun ja kehitykseen. Kokemuksesi karttuessa saat myös vastuuta ja pääset suorittamaan vaativampia tehtäviä. Työsi pääset tekemään nykyaikaisilla työmenetelmillä ja panoksestasi sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkkaus.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi jättää meille hakemustasi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Daytonille vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela/Barona Tekniikka & Asennus Oy, puh. +358504648493