Myyntiassistentti Ilmapallokeskukseen Espooseen

Työpaikat / Myyntiassistentti Ilmapallokeskukseen Espooseen

Myyntiassistentti Ilmapallokeskukseen Espooseen

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Espoo Helsinki Vantaa Vähittäis- ja tukkukauppa Toimistotyö Myyntitehtävät Ilmapallokeskus Balloon Center Oy

Haemme Ilmapallokeskukselle myyntitaitoista ja oma-aloitteista MYYNTIASSISTENTTIA vahvistamaan myyntitiimiä erilaisissa asiakaspalvelu- ja myynnin tukitehtävissä.

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu vakavarainen perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo vuosikymmenien ajan. Päivittäin heillä työskentelee yli 50 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä. Toimipiste sijaitsee Espoon Koskelossa.

Toivomme Sinulta

• Soveltuvaa kaupallista koulutusta

• Kokemusta myynnin ja asiakaspalvelun parista

• Myyntihenkisyyttä, tarkkuutta ja aitoa kiinnostusta asiakkaista

• Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

• Positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua kehittyä

• Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

• Hyviä IT-taitoja ja Ms Officen ohjelmien osaamista, Visma Business-ohjelman käyttökokemus katsotaan eduksi

• Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi

Motivoidut monipuolisista tehtävistä, mutta siedät myös rutiineja. Olet positiivinen persoona ja säilytät toimintakykysi myös kiireessä ja yllättävissä tilanteissa. Pidät asiakaspalvelusta ja haluat kehittää itseäsi myynnin parissa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän tukkumyynnin tiimissämme vaihtuvien sesonkien ja erilaisten juhlatuotteiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten käsittelyä, asiakaskyselyiden ja -puheluiden hoitamista, asiakasrekisterin ylläpitoa ja uusien asiakkaiden kontaktoimista sekä sinulle nimetyn asiakasryhmän hoitamista. Mukavat ja osaavat työkaverit auttavat sinua onnistumaan ja viihtymään työssäsi. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa, johon julkiset kulkuyhteydet saattavat olla haasteelliset, joten oma auto helpottaa kulkemista.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta viimeistään 30.11.2021. Toimi pian, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä viimeistään tammikuun alussa.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.