Kokoonpanija

Työpaikat / Kokoonpanija

Kokoonpanija

Hakuaika päättyy 13.12.2021

Vantaa Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Haemme arvostetulle asiakasyrityksellemme Vantaalle kokoonpanijaa monipuolisiin mekaanisiin kokoonpanoa sisältäviin työtehtäviin pitkäkestoiseen työsuhteeseen päivävuoroon.

Hakemamme henkilö omaa muutaman vuoden työkokemuksen teollisuuden kokoonpano-/asennustehtävistä ja/tai kone- ja metallialan koulutuksen. Työ sisältää monipuolista ja vaihtelevaa profiilirakenteiden, ketjujen, akselien ja teollisuusvaihteiden kokoonpano- ja muutostöitä.

Odotamme sinulta korkean motivaation ja oma-aloitteellisuuden lisäksi positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja. Jos olet valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja haluat aidosti kehittyä lisää teollisuuden kokoonpanon saralla, niin tällaista paikkaa ei usein ole tarjolla. Tehtäviin koulutetaan ja tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään päivävuorossa.

Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen työsuhteen ja erinomaisen mahdollisuuden vakinaistua asiakasyrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yritys tarjoaa työntekijöilleen todella kilpailukykyisen palkan lisäksi kilpailukykyiset henkilöstöedut (mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus).

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut viikolla 42 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi