Sähköasentajia komennustyöhön

Työpaikat / Sähköasentajia komennustyöhön

Sähköasentajia komennustyöhön

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Tampere Oulu Seinäjoki Pori Jyväskylä Helsinki Turku Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto Barona Tekniikka & Asennus Oy

Kiinnostaisiko sinua komennustyöt syksyn ja/tai talven aikana? Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee sähköasentajia erilaisiin teollisuuden asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea.

Ammattitaitoisille sähköasentajille on tarvetta useisiin syksyn ja talviajan projekteihin. Komennustyössä matkustat projektityökohteisiin suorittamaan monipuolisia sähköasentajan työtehtäviä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta. Edellytykset tehtävissä menestymiseen vaihtelevat projektien ja toimenkuvien välillä, joten hakija voi olla jo kokenut sähköalan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta soveltuvan alan koulutusta ja vähintään 1 vuoden työkokemusta sähköasennuksista.

Hakemukseen toivomme sinulta mainintaa minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostavat sekä palkkatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi myös työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa sähköpostitse markus.korpela@barona.fi tai arkisin klo 13 -14 puhelimitse 0504648493.