Tuotantotyöntekijä Keuruulle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä Keuruulle

Tuotantotyöntekijä Keuruulle

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Keuruu Multia Petäjävesi Mänttä-Vilppula Teollisuus/tuotanto

Oletko etsimässä itsellesi uutta työpaikkaa tai oletko aloittelemassa uraa teollisuuden alalla, ja suunnittelet jo ensi vuotta?

Haemme Keuruulla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme useita, tuotantotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Kerrothan meille hakiessasi, kuinka pitkään työsuhteeseen voit sitoutua.

Työtä tehdään 3-vuorossa. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti täysipäiväisiä, joten olethan käytettävissä 40h/vko. Työtehtävät ja niiden haastavuudet vaihtelevat osaamisen mukaan. Mikäli olet vastavalmistunut tai jo työkokemusta kerryttänyt hakija, jätä hakemuksesi!

Toivomme hakijoilta asianmukaista ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta tuotantotyöstä. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta. Saat kaikkiin työtehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa yrityksessä, jossa arvostetaan ammattitaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit ja haluat päästä työskentelemään teollisuudessa, haethan oheisen linkin kautta.