Kuusimyyjiä Bauhaus Vantaalle

Työpaikat / Kuusimyyjiä Bauhaus Vantaalle

Kuusimyyjiä Bauhaus Vantaalle

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Vantaa Helsinki Järvenpää Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Bauhaus Vantaa

Oletko fyysisessä työssä viihtyvä asiakaspalvelija? Haemme ehkä juuri sinua jouluiseen kuusimyyjän tehtävään Vantaan Bauhausille!

Tarjoamme loppuvuoteesi mukavan työrupeaman, jossa pääset käärimään hihasi osana rivakkaa työporukkaa. Tässä tehtävässä varmistat, että Bauhausin kuusivvalikoima on siististi järjestyksessä sekä asiakkaat saavat iloista palvelua säässä kuin säässä. Perusluonteeltaan työ on fyysistä, ja se vaatii ripeää otetta ja kykyä omatoimiseen työhön tarttumiseen.

Töitä on tarjolla ajalle 7.-23.12. 30-40h/vko, tarvittaessa voit tehdä myös ajalla 13.-23.12. Palkkaus määrittyy Kaupan Tessin mukaisesti, ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työvuoroja on ma-su kaikkina tavaratalon aukioloaikoina ja vuorot ovat 6-7 tunnin mittaisia.

Työvaatteet saat talon puolesta, mutta sinulla tulee olla omat turvakengät.

Tempaise itsesi joulutunnelmaan jo nyt ja varmista ettei joulua tarvitse odotella toimettomana – laita tonttumainen hakemuksesi tulemaan cv:n kera alla olevan linkin kautta! Halutessasi voit jatkaa meillä työskentelyä myös jousesongin jälkeen. Edellytämme sujuvaa suomen kieltä sekä täysi-ikäisyyttä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.