Sinkopuhaltaja

Työpaikat / Sinkopuhaltaja

Sinkopuhaltaja

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Joensuu Teollisuus/tuotanto

Kiinnostaako sinua työllistyä paikalliseen, kehittyvään metallialan yritykseen?

Etsimme asiakkaallemme SINKOPUHALTAJAA sekä PYÖRÄKONEEN KULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Joensuun lähialueelle.

Työtehtäviisi kuuluvat tehtaan ulkoalueilla tapahtuva metallilevyjen siirtely pyöräkoneella ja näiden levyjen sinkopuhallustehtävät. Metallikappaleiden siirto sinkopuhalluslinjastolle sisältää kohtuullisesti fyysistä työtä.

Sinulta toivotaan: Hyvää fyysistä kuntoa. Kokemusta vastaavista tai muista pyöräkoneenkuljetustehtävistä. Lisäksi toivomme hyvää ja joustavaa asennetta työntekoon sekä tiimityöskentelytaitoja.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: Valmius 2-vuorotyöhön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Aloitus heti sopivan löydyttyä ja etsinnässä pitkäaikainen työntekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi