CNC-koneistaja Fiskars Finland Oy AB:lle

Työpaikat / CNC-koneistaja Fiskars Finland Oy AB:lle

CNC-koneistaja Fiskars Finland Oy AB:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Raasepori Teollisuus/tuotanto Fiskars Finland Oy Ab

Tunnistatko itsesi työntekijäksi, joka on vastuuntuntoinen, omaa loistavan asenteen työntekoa ja työtovereita kohtaan, motivoituu fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä, kokee CNC-koneistuksen tehtävät omakseen ja ymmärtää työturvallisuuden tärkeyden? Mikäli vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö, koska haemme nyt arvostetulle erittäin arvostetulle suomalaiselle asiakasyrityksellemme Fiskars Finland Oy Ab:lle kokenutta CNC-koneistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä pitkät perinteet omaavalle ja todella arvostetulle suomalaiselle yritykselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteen CNC-koneistajaksi tuotannon tukitiimiin. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työn, huipputyökaverit ja yrityksen vahvan tuen lisäksi erittäin kilpailukykyisen palkan ja yrityksen kattavat työsuhde- ja henkilökuntaedut. Ammatillisesti tarjoamme taustastasi riippuen mahdollisuuden jatkaa kehittymistä työn ohessa lisää alan ammattilaisena.

Etsimme joukkoomme CNC-koneistuksen ammattilaista. Odotamme hakijalta alan sopivaa koulutusta ja/tai vahvaa aikaisempaa kokemusta koneistuksesta. Hakemallamme henkilöllä on valmius 2-vuorotyöhön ja hyvät sosiaaliset taidot. Toivomme että mittausmenetelmien hallinta ja kuvien lukutaito ja kaikenlainen ohjelmointiosaaminen sekä CAM-osaaminen ovat sinulla halussa. Työssä CNC-koneistaja valmistaa yksilöllisiä työkaluja (kuten ruiskupuristusmuotteja ja leikkaustyökaluja) tuotantoon sekä tuotannossa tarvittavia varaosia. Konekantamme sisältää Mazak ja Depo jet koneistuskeskuksia, jotka toimivat Mazatrol ja Heidenhain -ohjelmilla. Ohjelmointityökaluna on PowerMill.

Odotamme hakijalta hyvää asennetta, korkeaa työmotivaatiota ja kykyä ottaa ns. homma haltuun perehdytyksen kautta. Koska tärkeintä ei ole kaiken osaaminen vaan ammattitaito, halu ja kyky kehittyä koneistuksen ammattilaisena. Perehdytys tehtäviin tapahtuu suomen kielellä, mutta katsomme eduksi myös ruotsin kielen taidon.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit vakituisesta työsuhteesta koneistuksen ammattilaisena, niin tule mukaan työyhteisöömme, jossa toimimme huippubrändin ja ikonisten tuotteiden parissa. Tuotantoympäristömme on kehittyvä ja pääset tekemään työtä yhdessä sitoutuneiden työkavereiden kanssa. positiivisessa ja iloisessa työilmapiirissä. Haluatko tulla osaksi Fiskarsin yli 370-vuotista tarinaa? Jos vastasit kyllä, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Suoritamme hakijoille oppimiskykytestin ja ensimmäisen haastattelukierroksen teemme videohaastatteluna.

Tuemme myös muun perheen työllistymistä alueelle. Mikäli olet perheellinen ja miettimässä muuttoa alueelle, autamme miellämme muiden perheenjäsenten työllistymisessä ja asunnon etsinnässä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Ari Kumlanderilta. ari.kumlander@barona.fi.