Kiertävä vuoro- ja laatupäällikkö Rax Pizzabuffet pääkaupunkiseutu

Työpaikat / Kiertävä vuoro- ja laatupäällikkö Rax Pizzabuffet pääkaupunkiseutu

Kiertävä vuoro- ja laatupäällikkö Rax Pizzabuffet pääkaupunkiseutu

Hakuaika päättyy 29.11.2021

Helsinki Vantaa Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Oletko toimelias tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen? Haluatko päästä aidosti vaikuttamaan omalla toiminnallasi asiakkaan palvelukokemukseen? Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt kiertävää Rax Pizzabuffet vuoro- ja laatupäällikköä pääkaupunkiseudulle.

Kiertävänä vuoro- ja laatupäällikkönä toimit pääkaupunkiseudun toimipaikoissa johtaen vuoroa ja vastaten tuotteiden laadusta.

Osa vuoroista painottuu vuorojohtamiseen pääkaupunkiseudun toimipaikoissa ja osa vuoroista tehdään yksin. Kaikissa vuoroissa työ on suorittavaa työtä eli ruoan valmistamista ja asiakaspalvelua. Työhön sisältyy myös uusien työntekijöiden perehdyttämistä.

Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. Esihenkilöroolissa saat mahdollisuuden oppia laajemmin ravintolan esihenkilön tehtäviä sekä hankit hyviä taitoja tulevaisuuttasi varten.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, kaksivuorotyö, jossa keskimääräinen sopimustuntimäärä on 105h/3vko. Tulet työllistymään Restel Ravintolat Oy:n alaisuuteen. Työn luonne on pääkaupunkiseudulla kiertävä , joten auton käyttömahdollisuus helpottaa työsiirtymissä.

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja ”kyllä onnistuu” -asennetta! Vuoropäällikön tehtävässä menestyäksesi ravintola- tai palvelualan kokemus katsotaan eduksi ja lisäksi arvostamme keittiökokemusta sekä aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää ja katso video RAX:ista työpaikkana!

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.