Huoltamotyöntekijä

Työpaikat / Huoltamotyöntekijä

Huoltamotyöntekijä

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Kuopio Hotelli- ja ravintola-ala

Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Haemme nyt Kuopioon asiakasyrityksellemme huoltamokahvilatyöntekijää. Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään asiakkaat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Osaat työskennellä tiimissä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Avainsanoja ovat reipas tekemisen meininki ja joustava asenne työntekoa kohtaan.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mutta mikäli et vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; sinut koulutetaan tehtävään. Hygieniapassi kumminkin vaaditaan, Plussaa olisi, jos anniskelupassi löytyy. Auto on eduksi, muttei välttämätön.

Tarjolla siis antoisa työ mahtavan työporukan ympäröimänä. Jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta.Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti.

Laita hakemusta rohkeasti tulemaan!

Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Barona välille. Laitahan hakemusta tulemaan heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!