Hitsaustaitoinen asentaja

Työpaikat / Hitsaustaitoinen asentaja

Hitsaustaitoinen asentaja

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Helsinki Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto ABB Oy Marine and Ports

Haemme ABB Oy Marine and Ports -yksikköön mekaanista asentaja-hitsajaa tai hitsaajaa haasteellisiin Azipod moottoreiden hitsaus ja asennustehtäviin vähintään vuoden kestävään työsuhteeseen.

Haemme motivoitunutta ja ammattitaitoista asentaja-hitsaajaa Helsinkiin kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Marine and Ports yksikkään pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen 2-vuorotyöhön hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Hakijoilta toivomme kokemusta Fe hitsaamisesta MIG/MAG:lla ja kuvienlukutaitoa. Hitsattavien kappaleiden ainevahvuudet vaihtelevat välillä 8 - 20mm. Työtä tehdään päivä – ja 2-vuorossa hyvissä konepajaolosuhteissa. Luokat eivät pakollisia, mutta katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Toivomme hakijalta myös kokemusta mekaanisesta ja haasteellisesta kokoonpanosta. Työt pitävät sisällään pääosin hitsausta ja mekaanista asennustyötä ja isojen koneiden putkipuolen varustelua.

Katsomme sähkö- ja hydrauliikkatuntemuksen eduksi paikkaa täyttäessä, sekä konepiirustusten lukutaito, sähköturvallisuusseikkojen ymmärrys sekä kokemus isojen ja painavien osien nostoista ja trukilla ajotaito ovat iso etu työtä haettaessa.

Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta teollisuuden tuotantotöistä tai jatkaa työtä alalla uusien eteenpäin vievien haasteiden parissa. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä oman alansa johtavaan yritykseen pidemmäksi aikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja muuttuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä alansa johtavaan yritykseen osaksi ammattitaitoista tiimiä pidemmäksi aikaa kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan avointa paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi