Mekaniikka-alan ammattilainen Azipodien asennukseen

Työpaikat / Mekaniikka-alan ammattilainen Azipodien asennukseen

Mekaniikka-alan ammattilainen Azipodien asennukseen

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Helsinki Vantaa Kerava Porvoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto ABB Oy Marine and Ports

Haemme ABB Oy Marine and Ports -yksikköön mekaanista asentajaa tai kokoonpanijaa haasteellisiin Azipod moottoreiden kokoonpano ja asennustehtäviin aluksi vähintään vuoden kestävään työsuhteeseen.

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy:n Marine and Ports -yksikölle Itä-Helsinkiin koneasentaa isojen sähkökoneiden valmistukseen liittyviin haastaviin kokoonpanoasennustehtäviin. Työt pitävät sisällään pääosin mekaanista asennustyötä ja isojen koneiden putkipuolen varustelua, mutta sähkö- ja hydrauliikkatuntemuksen katsomme eduksi valintoja tehtäessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme muutaman vuoden kokemusta teollisuuden kokoonpanoasennuksista. Konepiirustusten lukutaito, sähköturvallisuusseikkojen ymmärrys sekä kokemus isojen ja painavien osien nostoista ovat iso etu työtä haettaessa. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökortteja.

Työt sopivat erinomaisesti niin haasteellisesta mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaavalle kokoonpanijalle kuin ammattitaitoiselle mekaaniselle kunnossapitäjälle.

Töitä tehdään päivä- ja 2-vuorossa erittäin siisteissä ja moderneissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden pitkäaikaisempaankin työsuhteeseen asiakkaamme palveluksessa.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.