Aluspukeutumisen myyjä, Sokos Helsinki

Työpaikat / Aluspukeutumisen myyjä, Sokos Helsinki

Aluspukeutumisen myyjä, Sokos Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät Barona Kauppa Oy

Sokos on monipuolinen tavaratalo kauneuden, muodin ja sisustuksen valikoimillaan. Sokoksella olemme olemassa asiakasta ja toisiamme varten. Sokos -ketjussa asiakas on aina ykkönen ja kaiken tekemisen keskiössä. Elämme myynnistä ja innostumme joka päivä palvelusta ja WOW-elämyksien tuottamisesta asiakkaille.

Haemme Baronan kautta Sokos Helsingin aluspukeutumisen tiimiin lisävahvistusta joulun vilskeeseen, määräaikaiseen työsuhteeseen!

Oletko oma-aloitteinen ja sinulla on iloinen, aktiivinen ja jämäkkä ote myyntityöhön. Omaat loistavat sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen. Innostut asiakaspalvelusta ja haluat aidosti päästä auttamaan asiakkaitamme.

Myynnillisenä asiakaspalvelijana tehtävänäsi on myydä tuotteita asiakkaille ja auttaa heitä löytämään se täydellinen yöpaita. Aikaisempi kokemus aluspukeutumisen osastolta ja myynnillisestä työstä on eduksi.

Koulutamme sinut tarvittaessa työtehtäviin. Tehtävässä palkkaus on kaupan alan TES:in mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja haluat päästä mukaan Sokoksen kiehtovaan maailmaan: hae paikkaa jo tänään, teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä!