Promoottori Valokuituselle

Työpaikat / Promoottori Valokuituselle

Promoottori Valokuituselle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Lempäälä Ylöjärvi Pirkkala Kangasala Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa Valokuitunen Oy

Haluatko saada jalkaa oven väliin myynnin maailmaan? Oletko ennakkoluutoton ja innostut uusien ihmisten kohtaamisista? Tsekkaa tämä!

Haemme nyt asiakkaallemme Valokuituselle uusia kykyjä tukemaan valokuidun myyntiä. Promoottorin roolissa toimit Valokuidun lähettiläänä ja kohtaat potentiaalisia asiakkaita heidän kotiympäristössään. Keskustelet asiakkaiden kanssa heidän kuituyhteystarpeistaan, teet markkinatutkimuksia myyntialueilla ja sovit asiakastapaamisia myyntiedustajille.

Henkilönä olet ulospäinsuuntautunut- ja energinen persoona, jolta löytyy hyvät sosiaaliset taidot. Työssä menestyt aktiivisella työotteella ja halulla kehittyä jatkuvasti. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, jotta sinulla on kaikki eväät tarjota asiakkaillesi parasta palvelua. Arjessa sinulla on tukenasi tiimi ja esihenkilö, jonka avulla perehdyt työhön askel kerrallaan.

Työ on osa-aikainen ja työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ma-pe klo 16.00–20.00 välille ja la-su klo 11–18.00 välille. Työtunteja kertyy minimissään n. 16 h viikossa, joten aikaa jää myös muulle! Tuntipalkka tehtävässä on 11 euroa/tunti. Työtä tehdään Pirkanmaan alueella, joten oma auto helpottaa liikkumista, mutta ei ole pakollinen.

Asenne ratkaisee! Tässä hieno mahdollisuus päästä kehittymään asiakaskohtaamisten ja myynnin parissa!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, edistämme rekrytointia jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan.