Haetaan oppimishaluisia betonielementtien valmistajia!

Työpaikat / Haetaan oppimishaluisia betonielementtien valmistajia!

Haetaan oppimishaluisia betonielementtien valmistajia!

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Loimaa Rakennusala Teollisuus/tuotanto Lujabetoni Oy

Haemme asiakkaallemme Lujabetonille aloittelevia ja oppimishaluisia betonielementtien valmistajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta, sillä työtehtäviin perehdytetään kattavasti. Rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus katsotaan kuitenkin eduksi.

Työssä menestymiseen vaaditaan reippaan asenteen ja oppimishalukkuuden lisäksi suomen kielen taito ja hyvä fyysinen kunto.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mielenkiintoisissa työtehtävissä, jossa palkkaus määrittyy oman osaamisen mukaan. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa .Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä p. 0504003817, arkisin klo 9-15.

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Työt alkaa sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttäessä.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.