Tarjoilija Rock`n Roll Dineriin

Työpaikat / Tarjoilija Rock`n Roll Dineriin

Tarjoilija Rock`n Roll Dineriin

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Kokkola Hotelli- ja ravintola-ala Food Founders / Rock'n Roll Diner Kokkola

Haemme nyt Kokkolan Rock`n Roll Dineriin TARJOILIJAA! Rock`n Roll Diner on aivan Kokkolan keskustassa toimiva 50-luvun tyylinen ravintola, joka valmistaa hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista. Ravintola tarjoaa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun elämyksen, joka koostuu maistuvasta ruuasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä.

Etsimme tarjoilijaa vahvistamaan jo olemassa olevaa huipputiimiämme. Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta tarjoilusta sekä palavaa halua kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Voit siis olla vasta uraasi aloitteleva tai jo alalla pidempään viihtynyt osaaja.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi, joka työskentelee saumattomasti osana ravintolan tiimiä ja rakastaa asiakaspalvelua. Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias työkavereitasi kohtaan. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja tunteja on tarjolla ainakin 90h / 3 vkoa. Palkkaus on Tes:in mukainen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Käsittelemme hakemuksia nopealla tahdilla, joten jos koet tämän olevan sinun paikkasi, toimi HETI! Voit myös tutustua tulevaan työpaikkaasi tästä linkistä.

Rantakatu 9, 67100 Kokkola