A la Carte kokki - vietä ainutlaatuinen kesä 2022 ravintola Jungmanin kokkina kauniissa Kristiinankaupungissa!

Työpaikat / A la Carte kokki - vietä ainutlaatuinen kesä 2022 ravintola Jungmanin kokkina kauniissa Kristiinankaupungissa!

A la Carte kokki - vietä ainutlaatuinen kesä 2022 ravintola Jungmanin kokkina kauniissa Kristiinankaupungissa!

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Kristiinankaupunki Vaasa Maalahti Mustasaari Kauhajoki Kaskinen Hotelli- ja ravintola-ala Ravintola Jungman / Oy Gastrina Ab

Haemme täydennystä ravintola Jungmanin ammattitaitoiseen ja tiiviiseen työporukkaan kesäsesonkiin 2022. Jungman tarjoaa sinulle ja asiakkailleen merellistä tunnelmaa Kristiinankaupungin sydämessä.

Etsimme asiakkaallemme ravintola Jungmanille kokkia kesäksi 2022. Työt on mahdollista aloittaa toukokuussa ja ne jatkuvat elokuulle. Tarkemmat päivämäärät ovat yhdessä sovittavissa. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä, joten tarjoamme sinulle täysipäiväisen työsuhteen. Palkkaus on neuvoteltavissa.

Toivomme, että sinulla olisi ravintola-alan koulutus sekä aiempaa työkokemusta buffet lounaiden laittamisesta sekä a la carte ravintolassa työskentelystä. Suomen, ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan hakijan eduksi, mutta vaatimuksena on, että vähintään yksi kielistä on sujuvaa. Hakemallamme henkilöllä on joustava, positiivinen ja omatoiminen asenne sekä aitoa intohimoa ruokaa kohtaan.

Koska kyseessä on sesonkiluontoinen työ, järjestyy asunto tarvittaessa ravintolan avustuksella. Tarjolla on siis täydellinen kesätyöpaikka osaavalle kokille.

Mitä enää mietit? Jätä hakemus mahdollisimman pian ja olet askeleen lähempänä ikimuistoista kesää ja uusia kokemuksia!

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja työsopimus solmitaan työntekijän ja Baronan välillä. Hyvälle tekijälle tarjoamme mahdollisuuden jatkaa töitä muissa yksiköissä myös kesän jälkeen.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 antaa henkilöstökonsultti Matilda Vähäkangas +358 45 7881 5373 / matilda.vahakangas@barona.fi.”