Pizzeriatyöntekijä Hyvinkää, Kerava ja Järvenpää- ei vaadi aikaisempaa kokemusta

Työpaikat / Pizzeriatyöntekijä Hyvinkää, Kerava ja Järvenpää- ei vaadi aikaisempaa kokemusta

Pizzeriatyöntekijä Hyvinkää, Kerava ja Järvenpää- ei vaadi aikaisempaa kokemusta

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Kerava Järvenpää Hyvinkää Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu KPR Food Oy

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reippaita, iloisia ja positiivisia henkilöitä pitkäaikaiseen työhön. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzojen kuljettaminen, paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Jos sinulla on aiempaa kokemusta ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Katsotaan tuntimäärä sopivaksi juuri sinulle, tarjolla on kokoaikainen tai osa-aikaisia vakituisia työsuhteita. Etsimme pizzeriatyöntekijöitä sekä Keravalle, Hyvinkäälle että Järvenpäähän. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian. Tehtävän palkka on TES:sin mukainen.

Edellytämme sinulta; täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomenkielen taitoa, b-ajokorttia sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti.