Tulevaisuuden myyntitykki, Oomi, Pori

Työpaikat / Tulevaisuuden myyntitykki, Oomi, Pori

Tulevaisuuden myyntitykki, Oomi, Pori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Oomi Oy

Oomi Energia etsii innokkaita tyyppejä myynnin tehtäviin. Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme tekijät aina hommiin. Hae meille töihin jo tänään! Työsuhde on vakituinen ja sisältää takuupalkan.

Oomi Energialla myyntineuvottelijan tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Jos olet kiinnostunut myynnistä, et pelkää uusia ihmisiä ja haluat kasvaa tehtävässä, tämä pesti on juuri sinulle. Oomi Energialla sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa palkkapussin kokoon, sillä tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan!

Työtunteja on tarjolla 30h/vko. Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä, kun kokemusta karttuu. Perehdytämme sinut tehtävään kattavalla kahden viikon koulutusjaksolla.

Mitä tarjoamme sinulle:

Oomilla pääset myymään Oomi Energian tuotteita aina aurinkopaneeleista sähköön ja latausratkaisuihin. Saat selkeät tuotteet ja kokonaisuudet myytäväksesi, kontaktoit niin nykyisiä kuin uusasiakkaitakin, teet tilannekartoitusta ja mietit aktiivisesti, mitkä palveluratkaisut tai uudet palvelut ovat asiakkaan kannalta parhaimmat.

Oomilla työpanoksesi huomioidaan! Palkkasi muodostuu myyntiesi mukaan provisiosta ja hyvän myyntisuorituksen myötä ansiot voivat olla n.2500-3500e kuukaudessa. Takaamme kuitenkin energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen vähimmäispalkan, joka on 1839,20€ kun työaika on 30h/vko.

Mitä odotamme sinulta:

Olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä pelkää puhua uusille ihmisille. Haluat auttaa ja ratkaista haasteita. Teet töitä ja tulosta hyvällä asenteella. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä olla valmis paketti, sillä me perehdytämme kattavasti ja annamme myös jatkuvaa koulutusta henkilöstöllemme. Oomilla saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi. Sinua odottaa lämminhenkinen ja kannustava tiimi sekä esimiehet.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saat meiltä nopeasti yhteydenoton. Mikäli jokin jäi mietityttämään, voit olla yhtedessä Baronan Meijuun maanantaista torstaihin toimistoaikoina numeroon 050 505 6687.