Tarjoilija, Amarillo Original Sokos Hotel Vantaa

Työpaikat / Tarjoilija, Amarillo Original Sokos Hotel Vantaa

Tarjoilija, Amarillo Original Sokos Hotel Vantaa

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Sokos Hotel Vantaa Amarillo

Amarillossa on aina jotain meneillään! Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja legendaarisimpia klassikoita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Haemme tarjoilijaa Tikkurilaan, Original Sokos Hotel Vantaan yhteydessä toimivaan Amarilloon.

Tässä työtehtävässä pääset luomaan hyvää fiilistä, sekä hyödyntämään ripeää oma-aloitteista työskentelyotetta. Toivomme että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävästä. Jos ravintolamaailmassa työskentely on sinulle tuttua puuhaa, hallitset kokonaisuuden myös kiireisinä iltoina ja työskentelet iloisella tekemisen meiningillä, olet erittäin suurella todennäköisyydellä juuri hakemamme henkilö.

Työtä on tarjolla n. 112,5h/3vko ja hommat alkavat välittämästi oikean henkilön löydyttyä! Laita siis hakemuksesi välittömästi oheisen linkin kautta.

Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää siis aiempaa ravintola-alan kokemusta, täysi-ikäisyyttä, sekä Amarillomaisen rokkaavaa asennetta!

Hertaksentie 2, 01300 Vantaa