Prosessinhoitaja tyhjökyllästämöön

Työpaikat / Prosessinhoitaja tyhjökyllästämöön

Prosessinhoitaja tyhjökyllästämöön

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Teollisuus/tuotanto ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generatorsille teollisuustehtävistä kokemusta omaavaa trukin ajotaitoista henkilöä koulutettavaksi tyhjökyllästämön prosessinhoitajaksi pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään vuorotyönä hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen työntekijää isojen teollisuuskoneiden tyhjökyllästysprosessin tehtäviin.

Sopiva tausta tähän työhön on muutaman vuoden kokemus teollisuuden tuotantotehtävistä ja trukilla ajotaito. Työtehtävät keskittyvät teollisuuteen tarkoitettujen isojen sähkökoneiden staattoreiden tyhjökyllästyksen prosessin hoitoon ja sen oheistehtäviin. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Työhön koulutetaan suomeksi.

toivomme hakijoilta

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

tarjoamme mahdollisuuden

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.