Sahaaja metalliteollisuuteen Vepe Peltonen Oy

Työpaikat / Sahaaja metalliteollisuuteen Vepe Peltonen Oy

Sahaaja metalliteollisuuteen Vepe Peltonen Oy

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Tuusula Teollisuus/tuotanto Vepe Oy Peltonen

Haemme Tuusulassa toimivalle, metallirakenteita valmistavalle asiakkaallemme Vepe Oy Peltoselle sahaajaa metallityöhön pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa metallirakenteiden, kuten turvakaiteiden, aitojen tai urheilukaukaloiden, sahausta tuotannossa. Tehtävät voivat pitää sisällään myös muita tuotantotehtäviä ja osaamisestasi riippuen sinulle voidaan osoittaa putkirakenteiden taivutustöitä, kokoonpanoa tai kiireaikana MAG-hitsausta.

Työskentelet osana tuotantotiimiä pääasiassa yhdessä vuorossa, mutta toivomme sinulta myös valmiutta työskennellä tarvittaessa kahdessa vuorossa.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta metallialalta koulutuksen ja työkokemuksen kautta. Työkielenä ja perehdytyksessä on suomi, joten olethan suomenkielentaitoinen. Toivomme hakijalta kykyä työskennellä luotettavasti ja oma-aloitteisesti itsenäisessä työssä, mutta myös tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta ja halua kehittyä. Työtehtävät voivat olla myös fyysisesti raskaita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen mielenkiintoisten metallialan töiden pariin. Työpaikka sijaitsee Tuusulan Nahkelassa, joten oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin on toivottavaa. Työsuhde solmitaan alkuun Barona Teollisuuden kanssa, mutta siirtyminen asiakasyrityksemme kirjoille on myös mahdollista.

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Jari-Pekka Kajanteelta, jari.kajanne@barona.fi

Liekonkuja 6, 04300 Tuusula