Myyntineuvottelija, Oomi, Lahti

Työpaikat / Myyntineuvottelija, Oomi, Lahti

Myyntineuvottelija, Oomi, Lahti

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Asiakaspalvelu/palvelu Oomi Oy

Hei sinä tulevaisuuden myyntitykki! Oomi Energia etsii lisää innokkaita tyyppejä myynnin tehtäviin. Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme tekijät aina hommiin. Hae meille töihin jo tänään!

Etsimme tyyppiä, joka on

Reipas ja oma-aloitteinen

Oletko kuin kala vedessä ihmisten parissa etkä pelkää puhua uusille ihmisille? Hienoa. Palatko halusta auttaa, ratkaista haasteita ja tehdä hyvällä asenteella töitä ja tulosta? Mahtavaa. Pidätkö vaihtelevista työpäivistä ja uusista haasteita? Saatat olla etsimämme myyntineuvottelija!

Oletko kiinnostunut myynnistä ja kasvamaan tehtävässä

Oomin myyntineuvottelijana ei tarvitse olla täysin valmis paketti. Vaikka aiempi kokemus myynnistä on etu, se ei todellakaan ole välttämättömyys. Voit esimerkiksi olla myynnistä kiinnostunut tulevaisuuden kyky ja tähtipelaaja, sillä me perehdytämme kattavasti ja annamme myös jatkuvaa koulutusta henkilöstöllemme. Oomilla saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi! Sinua odottaa lämminhenkinen ja kannustava tiimi ja esimiehet!

Tätä me tarjoamme sinulle:

Mitä myyntineuvottelija tekee?

Oomilla myyntineuvottelijana päivä on monipuolinen, vaihteleva - ja sopivankokoisilla haasteilla höystetty! Myyntineuvottelijana sinulla on mahdollisuus päästä myymään Oomi Energian tuotteita aina aurinkopaneeleista sähköön ja latausratkaisuihin. Kontaktoit niin nykyisiä asiakkaita kuin uusasiakkaita, teet tilannekartoitusta ja mietit aktiivisesti, mitä palvelurataisuja tai uusia palveluita he voisivat tarvita!

Työaika ja palkkaus

Takuupalkkasi kuukaudessa on 1839.20€/kk, jonka päälle maksetaan provisiota myyntiesi mukaan. Keskimäärin palkkaus on noin 2500-3000 euroa kuukaudessa. Työtunteja on 30h viikossa ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi hakea!

Barona on Oomi Energian kumppani. Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys ja työelämän uudistaja, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Baronan maailmassa jokainen, jolla on osaaminen ja asenne kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle. Toimimme kansainvälisesti 10 eri maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.