Pakettiautonkuljettaja monipuolisiin tehtäviin

Työpaikat / Pakettiautonkuljettaja monipuolisiin tehtäviin

Pakettiautonkuljettaja monipuolisiin tehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako monipuoliset tehtävät kuljetusten parissa?

Etsimme ahkeria työntekijöitä erilaisiin kuljetustehtäviin.

Tehtävät pitävät sisällään pakettijakelua yksityis- ja yritysasiakkaille. Töitä tehdään vaihtelevasti aamuisin ja iltaisin, pääpainon ollessa kuitenkin iltajakeluissa. Etsimme henkilöä, joka voi sitoutua myös vaihteleviin työaikoihin sekä työtehtäviin.

Rutiininomaiset ja säännölliset jakelutehtävät ovat mahdollisia ja niiden lisäksi voi myös tehdä erilaisia kuljetuksia pidemmän matkan päähän.

Töitä on tarjolla maanantaista perjantaihin ja myös osa-aikaisuus on mahdollista! Syksyn ajan on myös lauantaiajoja tarjolla.

Tehtävässä menestyy asiakaspalveluhenkinen, reipas ja pääkaupunkiseudun hyvin tunteva henkilö. Työ on nopeatempoista, joten paineensietokyky ja hyvä fyysinen kunto on tässä työssä tarpeen. Edellytyksenä on myös sujuva suomen kielen taito.

Kokemus jakelutehtävistä ei ole välttämätöntä tehtävissä menestymisen kannalta, mutta aiempi tausta jakelu- tai kuljetustehtävistä katsotaan eduksi.

Mikäli omistat pakettiauton ja haluaisit hyödyntää sitä työssäsi, on töitä mahdollista tehdä myös alihankintana oman yrityksen kautta laskuttamalla.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.