Teräsrakenneasentajia Kokkolaan

Työpaikat / Teräsrakenneasentajia Kokkolaan

Teräsrakenneasentajia Kokkolaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kokkola Pietarsaari Kannus Kalajoki Teollisuus/tuotanto

Etsimme Kokkolassa toimivalle menestyvälle metallialan asiakasyrityksellemme teräsrakenneasentajia.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja voivat tapahtua sekä tuotantohallissa että ulkona. Työt koostuvat pääasiassa metallituotteiden kokoonpanotöistä sekä viimeistelytehtävistä. Mikäli sinulla on työkokemusta metallialalta mm. hitsaamisesta tai viimeistelytöistä tai vastaavasti rakennusalalta tai kokoonpanijan tehtävistä, olet etsimämme henkilö.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Arvostamme myös, että osaat ottaa vastaan palautetta ja kehittää itseäsi annetun palautteen perusteella. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Rekrytointia hoitaa Barona. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.