Hitsaajia Kokkolaan

Työpaikat / Hitsaajia Kokkolaan

Hitsaajia Kokkolaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kokkola Pietarsaari Teollisuus/tuotanto

Etsimme Kokkolaan teräsrakenne- ja levyseppähitsaajia.

Työtehtävät ovat monipuolisia hitsaustehtäviä ja tapahtuvat asiakkaan tuotantotiloissa Kokkolassa. Kyse on pääasiassa teräsrakenne- ja levyhitsauksesta. Edellytämme aiempaa työkokemusta esimerkiksi MIG/MAG- tai TIG-hitsauksesta. Myös vapaa-ajan hitsauskokemus on etu tehtävää ajatellen.

Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi pitkä määräaikainen ja valitut henkilöt työllistyvät työsuhteeseen Baronalle. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen myöhemmin.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.