Tarjoilija Juhula Catering

Työpaikat / Tarjoilija Juhula Catering

Tarjoilija Juhula Catering

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Uniresta Oy

Etsimme sinua tarjoilija Makosa Välivainiolle Juhula Cateringiin, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Haemme osaavaa, joustavaa, aktiivista, asiakaspalveluhenkistä TARJOILIJAA Juhula Catering Makosa Välivainiolle. Arvostamme joustavuutta, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, oman persoonan peliin laittamista, hyvää paineensietokykyä sekä halua kasvaa itse ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Työ sisältää sekä kassatarjoilijavuoroja lounaalla että ilta- ja viikonlopputyötä Juhula Cateringin eri tilaisuuksissa. Työaikasi on keskimäärin 90h/3 viikkoon toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella ja rekrytoidut suoraan Unirestalle. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Menestyksen avaimet:

  • Työkokemusta ja alan koulutusta
  • Hygieniapassia
  • Salmonellatodistusta
  • Englanninkielen taitoa
  • Ajokorttia

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saat meiltä nopeasti yhteydenoton.