Ruokatorimyyjä, Prisma Viikki, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Ruokatorimyyjä, Prisma Viikki, Helsinki, HOK-Elanto

Ruokatorimyyjä, Prisma Viikki, Helsinki, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Viikin Prisma-keskuksen kahdessa kerroksessa on mitä monipuolisin tarjonta päivittäis- ja käyttötavaroita erilaisiin perheiden tarpeisiin. Prisma-keskuksessa toimivat pienmyymälät takaavat sen, että kaiken tarvittavan löydät yhdellä ostosreissulla saman katon alta. Prisma Viikissä on myös Fazer Leipomo. Fazerin leipurit leipovat täydellä vauhdilla aamusta iltaan maanantaista sunnuntaihin tuoretta, lämmintä leipää ja pullaa.

Haemme osaavaan joukkoomme myyjää Ruokatorille

Millaista on työ ruokatorilla?

Työ ruokatorilla on monipuolista! Ruokatorillamme tärkeintä on asiakaspalvelu, mutta työ on myös tuotteiden esillelaittoa, käsittelyä ja valmistusta; kuormien vastaanottoa ja varastonhallintaa. Houkutteleva ruokatori rakennetaan jokaiseen päivään eri tuoteryhmien laajasta valikoimasta. Monipuolisella ruokatorillamme tarjoamme asiakkaille mm. tuoreet kalat, monipuoliset lihat, maukkaat ruuat ja salaatit sekä herkulliset lämpötiskin tuotteet. Kaiken tekemisemme tärkein tavoite on varmistaa asiakkaalle onnistunut ostokokemus. Prisman ruokatorilla tarjoamme asiakkaille laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös tuotteiden käsittelyä mm. filerointia ja vinkkejä ruuanvalmistukseen.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun ja kiinnostusta ja osaamista ruoan laitosta. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja.

Pidämme työntekijöistämme huolta ja saat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Tarjoamme keskimäärin 30h/viikko.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30 h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Viikintori 3, 00790 Helsinki