Levytyökeskuksen käyttäjä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Työpaikat / Levytyökeskuksen käyttäjä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Levytyökeskuksen käyttäjä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Outokumpu Joensuu Kuopio Tuusniemi Teollisuus/tuotanto Finelcomp Oy

Kiinnostaako sinua työllistyä tunnettuun, kotimaisen yritykseen? Haluatko oppia metallialan osaajaksi?

Haemme asiakkaallemme Finelcomp Oy LEVYTYÖKESKUKSEN HOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Etsinnässä on pitkäaikainen työntekijä, joten tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä tehtävään pitkäaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluvat levytyökeskuksen operointi. Tämä pitää sisällään esimerkiksi kuvan lukua, levyn lävistäminen, irroitelua sekä muita tehtäviä. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta levytyökeskuksen käytöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Myös muu monipuolinen kokemus metallialan töistä on eduksi.

Sinulta toivotaan oppimishalukkuutta ja tarkkaa työotetta. Tykkäät koneiden kanssa työskentelystä, sen operoinnista ja ohjaamisesta niin manuaalisesti kuin digitaalisesti.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan löydyttyä ja haussa pitkäaikainen tekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi