Varastomies tuotantotehtäviin maalinvalmistukseen

Työpaikat / Varastomies tuotantotehtäviin maalinvalmistukseen

Varastomies tuotantotehtäviin maalinvalmistukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto The Valspar (Finland) Corporation Oy

Haemma tuotantotyöntekijöitä katkeamattomaan 2-vuorotyöhön Vantaalle. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä nopeasti pidemmäksi aikaa.

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Valspar Oy:lle tuotantotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön, jossa iltavuoro on neljä kymmenen tunnin työpäivää maanantaista torstaihin ja perjantai on vapaa.

Töiden aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä ja työssä on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille, joten hyvin työssään pärjäävällä on aito mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät keskittyvät fyysisiin kemianteollisuuden tuotanto-, varastointi- ja lähetystehtäviin. Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmotivaatiota sekä asennetta työtä kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi trukinajotaidon, kokemuksen tuotantotyöstä ja työturvallisuuskortin. Työhön perehdytetään, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Malmarintie 20, 01380 Vantaa