Baaritarjoilija Wanha Mestari Möysä

Työpaikat / Baaritarjoilija Wanha Mestari Möysä

Baaritarjoilija Wanha Mestari Möysä

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Restel Ravintolat Oy

Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen. Wanha Mestari Möysässä voi huoletta löysätä kravattia ja kuluttaa aikaa päivälehtien sekä oluen kera tai tavata rennosti tuttuja omassa kantapaikassa. Kattavan juomavalikoiman lisäksi päästään laulamaan karaokea aina perjantaisin ja lauantaisin. Ja leppoisaa sunnuntai iltapäivää vietetään hyvässä seurassa bingon merkeissä.

Haemme nyt hyvällä asenteella varustettua baaritarjoilijaa osaksi Wanha Mestari Möysän timanttista tiimiä.

Työn sisältö

Wanhan Mestarin baaritarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä. Huolehdit baarin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä ja osallistut tehtäviin aina avauksesta tilitykseen ja sulkemiseen saakka. Sinun tulee pärjätä myös yksin työvuorossa. Lisäksi toivomme sinulta anniskelu- ja hygieniapassia.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Edellytyksenä alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, tärkeitä ominaisuuksia on hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tarjoamme sinulle töitä 63/3vko TAI 30h/3vko, kumpi sopimus sinulle sopisi paremmin? Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti, näillä näkymin ensi kesään saakka. Työvuorot voivat sijoittua viikon jokaiselle päivälle aamupäivästä yöhön saakka, olethan siis halukas työskentelymään myös iltaisin/öisin.

Jos halut tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!