Myyjä nykyasiakkuuksiin, Oomi, Tampere

Työpaikat / Myyjä nykyasiakkuuksiin, Oomi, Tampere

Myyjä nykyasiakkuuksiin, Oomi, Tampere

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Pirkkala Kangasala Ylöjärvi Asiakaspalvelu/palvelu Oomi Oy

Myyntityö kiinnostaa ja sinulla on mahdollisesti siitä jo jonkin verran kokemustakin? Tiedät olevasi hyvä asiakaspalvelussa ja ongelmien ratkaisu on sinulle arkipäivää? Kuulostiko tutulta? Oomi Energia etsii nyt innokkaita ja kovalla asenteella varustettuja tyyppejä erilaisiin myynnin tehtäviin. Jos olet jo myynnin kova konkari, se on sinun valttikorttisi tähän tehtävään. Ja vaikka sinulta ei löytyisi myynnillistä kokemusta, mutta vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitosi ovat hiottu kohdilleen, hyvällä koulutuksella sinulla on loistava mahdollisuus tulla huippumyyjäksi.

Mitä siis etsimme?

Uitko kuin kala vedessä, kun pääset höpöttelemään uusille ihmisille? Hienoa! Palatko halusta auttaa, ratkaista haasteita ja tehdä hyvällä asenteella töitä ja tulosta? Mahtavaa! Oletko oma-aloitteinen ja itseohjautuva? Vielä parempi! Entä pidätkö vaihtelevista työpäivistä ja uusista haasteita? Hienoa, niin mekin! Älä lopeta tähän vaan jatka lukemista.

Tätä me tarjoamme sinulle:

Koulutamme sinut tehtävään, emmekä pysähdy siihen.

Järjestämme sinulle heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen, mutta koulutamme jatkuvasti koko henkilöstöä. Meille on tärkeää, että meillä saa kukin kehittyä sekä työssään että ihmisenä.

Miltä työpäivät näyttävät?

Työpäivät ovat monipuolisia, vaihtelevia ja sopivan kokoisilla haasteilla höystettyjä! Työssä sinulla on mahdollisuus päästä myymään Oomi Energian sähkönmyyntituotteita. Kontaktoit pääsääntöisesti nykyasiakkaita, teet tilannekartoitusta ja mietit aktiivisesti, mitä palveluratkaisuja tai uusia palveluita he voisivat tarvita!

Osaksi huipputiimiä

Mikä on parasta, meillä kannustetaan siihen, että saat olla täysin oma itsesi. Olemme avoimia erilaisille lähtökohdille ja persoonille ja pyrimme luomaan kulttuuria, jossa puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. Täällä sinua siis odottelee lämminhenkinen ja kannustava tiimi ja esihenkilöt!

Työaika ja palkkaus

Kuukausipalkkasi on 1839.20 €, jonka päälle maksetaan provisiota myyntiesi mukaan. Keskimäärin palkkaus on siis noin 2 500-3 000 euroa kuukaudessa. Työtunteja on 30 h viikossa ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Työt alkavat marraskuun aikana!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi hakea nyt!

Barona on Oomi Energian kumppani. Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys ja työelämän uudistaja, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Baronan maailmassa jokainen, jolla on osaaminen ja asenne kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle. Toimimme kansainvälisesti 10 eri maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Eitiedossa, 33100 Tampere