Tietoturvapäällikkö

Työpaikat / Tietoturvapäällikkö

Tietoturvapäällikkö

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Helsinki IT/tietoliikenne SPR/Veripalvelu

TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖ, LIITY PARHAASEEN AUTTAMISEN KETJUUN! Veripalvelu on työympäristönä ainutlaatuinen. Olet mukana auttamisen ketjussa luovuttajalta potilaalle. Teknologiaratkaisumme ovat modernit ja kehitämme jatkuvasti uusia osa-alueita liittyen niin verihuoltoketjun kokonaisuuteen kuin esimerkiksi biopankkitoimintaan liittyen. Tehtävässäsi pääset kehittämään verihuoltoketjun teknisiä ratkaisuja ja digitaalista ympäristöä.

Haemme Helsingin Kivihakaan

Tietoturvapäällikkö

Päivittäisessä työssä suunnittelet, koordinoit ja kehität yhteistyössä toimittajien ja digitaaliset palvelut-yksikön asiantuntijoiden kanssa tietoturvallisuuspalveluja ja niihin liittyviä tehtäviä. Vastaat tietoturvallisuuden seurannasta, tilannekuvan päivityksestä ja mittaamisesta. Sinulla on kokonaisvastuun Veripalvelun tietoturvan suunnitelmallisesta ja määrätietoisesta kehittämisestä sekä ylläpidosta. Tehtävän keskeiseen sisältöön kuuluvat: tietojärjestelmiin, tietoverkkoihin, laitteisiin ja tiloihin, kapasiteettipalveluihin (konesali- ja pilvipalvelut) liittyvät tietoturvaratkaisut sekä SOC-palvelut. Työn olennainen osa on tietoturvadokumentaation ylläpito. Osallistut tietoturvariskien hallintaan ja Veripalvelun tietoturvakulttuurin kehittämiseen.

Olet mukana pitkäjänteisessä kehitystyössä, pääset oppimaan uutta ja näet työsi jäljen palveluidemme tuotantoratkaisujen edistämisessä. Työsi tukena ovat digitaalisten palvelun kahdentoista hengen tiimi sekä Veripalvelun asiantuntijoista koostuva vahvan yhteishengen omaava joukko. Teet tiivistä yhteistyötä myös toimittajien kanssa.

Tehtävien painotuksessa ja haasteellisuudessa huomioidaan aiempi kokemus ja osaamisesi.

Odotamme sinulta

• Kokonaisvaltaista tietoturvaosaamista

• Mielellään muutaman vuoden kokemus jatkuvien palvelujen ja tietoverkkojen tietoturvasta

• Tuntemusta ISO/IEC 27 001 - standardin vaatimuksista, toimeenpanosta ja sen mukaisesta toiminnasta sekä yleisten tietoturvasäännösten tuntemusta

• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

• Taitoa dokumentoida ja kirjoittaa

• Hyvää priorisointi- ja paineensietokykyä ja erinomaisia yhteistyötaitoja

• Oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta asioiden loppuun saattamiseen

Eduksi katsomme

• kokemuksen tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän kehittämisestä

• Alan sertifioinnit ja tutkinnot (CISSP, CISM, CISA ym.)

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään toimintakriittisiä tietojärjestelmiä ja tietoturvapalveluita, monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:ltä Mikko Laine(mikko.laine@barona.fi)

Kivihaantie 7, 00310 Helsinki