Loviisan kaupungin maanrakennusmestarin virka

Työpaikat / Loviisan kaupungin maanrakennusmestarin virka

Loviisan kaupungin maanrakennusmestarin virka

Hakuaika päättyy 14.12.2021

Loviisa Porvoo Kotka Rakennusala

Loviisan kaupunki hakee maanrakennusmestaria vakituiseen virkaan.

Loviisan kaupunki hakee maanrakennusmestaria vakituiseen virkaan. Paikka tulee avoimeksi edeltäjän jäädessä eläkkeelle 15 palvelusvuoden jälkeen.

Toimenkuva:

Maanrakennusmestari toimii kunnossapitotiimin vetäjänä yhteistyössä rakennusmestarin sekä kenttämestarin kanssa. Maanrakennusmestarina olet infrastruktuuripäällikön alainen. Tehtävät painottuvat infrastruktuuriosaston maa- ja vesirakentamisen omajohtoiseen rakentamiseen, kunnossapitoon sekä rakennuttamiseen ja rakentamisen valvontaan koko tehtäväalueella. Maanrakennusmestari osallistuu myös katujen talvikunnossapidon kelipäivystykseen.

Pätevyysvaatimukset:

Virkaan soveltuva vähintään rakennusmestaritasoinen koulutus ja käytännön perehtyneisyys alan tehtäväkenttään. Virka edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa. Hakijalta edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Virka edellyttää kykyä itsenäiseen työhön, tuloksellisuutta ja joustavuutta. Tärkeitä ominaisuuksia ovat myös hyvä asenne ja kyky toimia yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tarvittaessa sinut koulutetaan myös työssä tarvittavien ohjelmistojen käyttöön.

Työaika ja palkkaus:

Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja talvikaudella päivystystä on noin neljän viikon välein.

Vakinaisen viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Peruspalkka ilman lisiä on 3200 - 3300 €/kk.

Hakeminen:

Lähetä sähköinen hakemuksesi alla olevasta linkistä tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen miska.kulju@barona.fi viimeistään 30.11.2021 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Miska Kulju, puh. 050 3038830.