Rakennusapulainen

Työpaikat / Rakennusapulainen

Rakennusapulainen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Rovaniemi Rakennusala Barona Rakennus Oy

Haetaan motivoituneita ja innokkaita aputyöntekijöitä Rovaniemen rakennustyömaille. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennustöiden avustustehtäviä, joihin lukeutuvat esimerkiksi purkutyöt ja materiaalien kanto.

Aputyöntekijän vaihtelevat työtehtävät sopivat positiivisen asenteen omaaville, ennakkoluulottomille ja fyysistä työtä pelkäämättömille henkilöille. Työ voi sisältää esimerkiksi raivausta, roudausta, suojausta, haalausta, siivousta, ammattimiesten apukäsinä olemista ja muita rakennustyömaan avustavia töitä. Kokemus rakennusalalta ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei pakollista.

Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten pidä kiirettä ja täytä hakemus!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Sari Gröhn 044 4602088, sari.grohn@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.

Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.

Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä.

Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.

Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.

Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.

Valtakatu 35, 96200 Rovaniemi