Ruokatorimyyjä, Prisma Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Työpaikat / Ruokatorimyyjä, Prisma Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Ruokatorimyyjä, Prisma Iso Omena, Espoo, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 29.11.2021

Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Prismassa ihaninta on ostamisen helppous ja edullisuus. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat. Tiloiltaan valoisa ja värimaailmaltaan raikas myymälämme palvelee laajan valikoiman myötä monipuolisesti asiakkaita. Myymälämme päivittäistavaroiden valikoima on huomattavan laaja, sisältäen lukuisia lähi- ja luomuruokatuotteita. Tarjontaamme kuuluu myös Fazer-myymäläleipomo sekä Deli-kahvilabaari ja Ruokatori. Käyttötavaraosastoiden valikoimat on puolestaan sovitettu kauppakeskusympäristöön sopivaksi. Prisma on avoinna joka päivä klo 6-24. Prismassa työskentelee n. 100 kaupan alan ammattilaista.

Haemme osaavaan joukkoomme myyjää Ruokatorille

Millaista on työ ruokatorilla?

Työ ruokatorilla on monipuolista! Ruokatorillamme tärkeintä on asiakaspalvelu, mutta työ on myös tuotteiden esillelaittoa, käsittelyä ja valmistusta; kuormien vastaanottoa ja varastonhallintaa. Houkutteleva ruokatori rakennetaan jokaiseen päivään eri tuoteryhmien laajasta valikoimasta. Monipuolisella ruokatorillamme tarjoamme asiakkaille mm. tuoreet kalat, monipuoliset lihat, maukkaat ruuat ja salaatit sekä herkulliset lämpötiskin tuotteet. Kaiken tekemisemme tärkein tavoite on varmistaa asiakkaalle onnistunut ostokokemus. Prisman ruokatorilla tarjoamme asiakkaille laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös tuotteiden käsittelyä mm. filerointia ja vinkkejä ruuanvalmistukseen.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun ja kiinnostusta ja osaamista ruoan laitosta. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja.

Pidämme työntekijöistämme huolta ja saat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Tarjoamme keskimäärin 30h/viikko.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Piispansilta 11, 02230 Espoo