Keittiömestari, Hotelli Levi Panorama

Työpaikat / Keittiömestari, Hotelli Levi Panorama

Keittiömestari, Hotelli Levi Panorama

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Kittilä Hotelli- ja ravintola-ala Matkailuala Kassiopeia Finland Oy

Haemme asiakkaallemme Hotelli Levi Panoramaan keittiömestaria. Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levin eturinteessä, Levin kylän yläpuolella, josta avautuu upeat Lapin tunturimaisemat. Hotellin kansainvälinen asiakaskunta koostuu niin vapaa-ajan matkustajista ja aktiiviharrastajista kuin myös liikematkustajista. Hotellin yhteydessä toimii useampi eri ravintola sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit. Hotelli Levi Panorama kuuluu uniikkiin Kassiopeia palvelukonseptiin, joka tarjoaa hotelli- ja huoneistomajoitusta sekä ravintola- ja kokouspalveluja Levin lisäksi pääkaupunkiseudulla. Meillä työskentelee yli 100 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista.

Tehtäviäsi:

Työtehtäviisi kuuluu työvuorosuunnittelu, ruokatuotteen suunnittelu ja kehittäminen, ruoan laadusta, katteesta ja hävikistä vastaaminen sekä tilauksista vastaaminen. Tehtävässä sinulle avautuu mahdollisuus vaikuttaa omaan työsi sisältöön ja tiimiin.

Pärjätäksesi tehtävässä, toivomme että sinulla on jo kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Haluat kehittää työyhteisöä ja kehittyä itse esimiehenä. Ajattelet asiakaslähtöisesti, olet innovatiivinen ja aidosti kiinnostunut ruuasta. Esimiehenä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot sekä jämäkkää vastuunotto- ja päätöksentekokykyä.

Tarjoamme sinulle:

Jotta pääset nauttimaan Levin parhaista näköaloista, autamme sinua löytämään alueelta asunnon ja annamme alueelle muuttavalle kertaluontoisen muuttopalkkion. Tarjoamme työpanoksestasi hyvän kokonaiskompensaation, joka sisältää kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut. Tarjoamme tietysti myös mahdollisuuden työskennellä Kassiopeian ketjun eri toimipisteissä.

Työssäsi toimit ravintolapäällikön alaisuudessa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ on vakituinen kokopäivätyö. Toivottu aloittamisaika niin pian kuin mahdollista, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa mielellään Baronan seniorikonsultti Susanna Pohjanen p 0505265446. susanna.pohjanen@barona.fi

Mikäli uskot olevasi etsimämme keittiömestari Hotelli Levin Panoramaan, lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.11.2021 mennessä. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tunturitie 205, 99130 Kittilä