Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Lahti

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Lahti

Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Lahti

Hakuaika päättyy 31.12.2021

Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu The Social Burger Joint Oy

BURGERHOOD PROSPECT Burgeripoppoomme kaipaa rinnalleen aikaansaavia ravintolatyöntekijöitä Lahden Social Burgerjointiin. Tunteja on tarjolla 90h/3vk sopimuksella, mutta myös osa-aikaisia paikkoja on tarjolla. Social Burgerjoint on kahden intohimoisesti ruokaan suhtautuvan kaverin, Herkon ja Pikkiksen perustama yritys, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin ruutupaperille Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Social Burgerjoint -ravintoloita on tällä hetkellä kymmenen kappaletta; Helsingissä, Haminassa, Keravalla, Porvoossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa. Ja lisää tulee.

ME?

Olemme ennemminkin yhteisö kuin ravintola. Kun puhumme meistä, puhumme Burgerhoodista – Burgerhood tarkoittaa koko meidän jengiä; asiakkaita, henkilökuntaa, yrittäjiä ja porukkaa Kalasataman officella. Pyrimme siihen, että asiakas voi meillä sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.

TEHTÄVÄSI?

Meidän Burgerhood prospectit, burgerikokit, burgeripersoonat…you name it…kantavat vastuuta laajasti ja monipuolisesti, että keittiössä ja salissa homma toimii. Jos tunti sitten rakensit Euroopan parhaita burgereita keittiön puolella, mahdollisesti seuraavassa hetkessä olet niitä malttamattomiin käsiin salin puolella ojentamassa. Sinne siis nenäsi osoittaa, missä apukäsiä ja lisälihaksia juuri sillä hetkellä tarvitaan.

SINÄ?

Peukku sulle, jos omaat aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ravintola- ja/tai kahvilatyöskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin asenne – joustava mielenlaatu ja nälkä uuden oppimiseen ovat välttämättömiä ominaisuuksia työssä pärjäämiseksi ja siitä nauttimiseksi. Töitä pystyt hyvin tekemään myös esim. opiskelun ohella.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Mariankatu 10, 15110 Lahti