Billing Specialist

Työpaikat / Billing Specialist

Billing Specialist

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö St1 Nordic Oy

Haluatko mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista?

Etsimme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle St1 Nordic Oy:lle ammattitaitoista ja palvelualtista Billing Specialistia elokuun 2022 loppuun asti kestävään määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen (vanhempainvapaan sijaisuus).

Billing Specialistin tehtävässä työskentelet pääasiassa laskutuksen tehtävien parissa, mutta tehtävääsi on mahdollista rikastaa osaamisesi mukaan. Tässä tehtävässä seuraat laskutusajoja, hoidat manuaalisen laskutuksen ja laskujen korjaukset, tiliöinnit sekä laskujen lähettämisen asiakkaille. Lisäksi olennainen osa Billing Specialistin työnkuvaa on asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse. Billing Specialistina pääset tukemaan liiketoimintaa ja vaikuttamaan aktiivisesti asiakastyytyväisyyteen laskutuksen toimivuuden ja kehittämisen kautta.

Työskentelet osana ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden hyväksi. Me St1:llä teemme töitä ilmastonmuutoksen hillitsemisen eteen ja rakennamme samalla puhtaampaa huomista. Odotammekin myös sinulta halua kehittyä, kykyä kyseenalaistaa totuttua ja motivaatiota innovoida uusia työskentelytapoja. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy myös sitoutumista ja nälkää kasvaa omassa roolissasi!

Saatat olla etsimämme laskutuksen ammattilainen, mikäli sinulta löytyy:

• Aiempaa kokemusta laskutuksesta sekä ymmärrystä laskutukseen liittyvästä käsitteistöstä

• Hyvää myyntireskontran tuntemusta

• Hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua ja käyttää useita järjestelmiä samanaikaisestikin

• Asiakaspalveluhenkistä asennetta

• Avointa suhtautumista erilaisiin työtehtäviin

• Hyvät tiimi- ja yhteistyökykytaidot sekä halu auttaa myös muita onnistumaan

• Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kehitysorientoitunut, tehokas, tarkka ja oma-aloitteinen työskentelyote. Haluat kehittää omaa asiantuntemustasi jatkuvasti ja jaat osaamistasi mielelläsi myös muulle tiimille. Olet joustava, pysyt sovituissa aikatauluissa ja sinulta löytyy paineensietokykyä. Katsomme eduksesi ruotsin kielen osaamisen, mutta se ei ole välttämättömyys tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tehtävien parissa monipuolisessa ja haastavassa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä taloushallinnon ammattilaisena. Tueksesi saat asiantuntevat kollegat, jotka suhtautuvat intohimoisesti paitsi omaan työhönsä myös missioomme puhtaamman huomisen rakentamisesta. Pääset osaksi kasvavaa ja innovatiivista pohjoismaista energiayhtiötä, jolla on selkeä visio ja draivia viedä muutosta eteenpäin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Hae nyt!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian - viimeistään 9.11.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonkiin puhelimitse keskiviikkona 27.10. klo 9-10 tai tiistaina 2.11. klo 14-15 p. +358 50 452 1599 tai sähköpostitse sini.jonk(at)barona.fi.