Palveluneuvoja

Työpaikat / Palveluneuvoja

Palveluneuvoja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Toimistotyö Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Nyt etsimme joukkoomme positiivista ja reipasta toimistotehtävien ammattilaista PALVELUNEUVOJAN TEHTÄVÄÄN

Sinä olet ensimmäinen kontakti asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. Vastaat monipuolisesti Keuken asiakaspalvelutehtävistä, ajanvarauksesta, sosiaalisen median päivittämisestä, tapahtumajärjestelyistä, järjestelmien ylläpidosta, kokousjärjestelyistä ja toimiston juoksevien asioiden hoitamisesta sekä vastaat toimiston yleisestä viihtyvyydestä.

Napakan työotteen lisäksi sinulla on opisto- tai AMK-tason koulutus sekä kokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Hallitset toimisto-ohjelmat ja tekstin tuottaminen suomeksi on sinulle luontaista. Tunnet somemaailman ja osaat kohdata ihmiset myös livenä. Myös hyvä englannin kielen taito on eduksesi, ruotsin kieli pelkkää plussaa. Työssäsi tarvitset myös omaa autoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213 (varmimmin ke 17.11. klo 10-12 tai ma 22.11. klo 12-13) tai elina.pekkarinen@keuke.fi. Hakuprosessista saat lisätietoa Baronan rekrytointikonsultti Sari Heermanilta, puh. 044 491 4128. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen CV-liitteen ja lomakkeella nauhoitettavan videohaastatteluvastauksen kera oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 28.11.2021.

Puuvalonaukio 2 D, 04200 Kerava