Guest Experience Supervisor Finnkino Helsinki

Työpaikat / Guest Experience Supervisor Finnkino Helsinki

Guest Experience Supervisor Finnkino Helsinki

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Kulttuuri/humanistinen ala Henkilöstöhallinto/rekrytointi Finnkino Oy

Rakastatko elokuvia sekä vauhtia ja vaihtuvia tilanteita? Nautitko tiimin motivoimisesta ja kehittämisestä? Osaatko pitää langat käsissäsi ja ratkoa ongelmia tiukoissakin tilanteissa? Haluatko olla mahdollistamassa asiakkaillemme ensiluokkaisen elokuvaelämyksen? Etsimme Finnkinon Helsingin elokuvateattereihin (Tennispalatsi, Kinopalatsi & Itis) Guest Experience Supervisoria esihenkilötehtäviin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haasta itsesi ja hae mukaan huippujengiin!

Guest Experience Supervisorin tehtävässä toimit osana esihenkilötiimiä teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset työskentelemään nimettyjen henkilöiden lähiesihenkilönä ja kannustat heitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Työpäiviisi kuuluu myös vaihtelevasti rekrytointiin, työvuorosuunnitteluun, myynnin johtamiseen ja kehittämiseen sekä yritystilaisuuksien järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi rooliisi kuuluu luonnollisesti teatterin todellisten tähtien, asiakkaittemme, auttaminen ja opastaminen sekä myyntityö teatterissa. Työtehtävä muotoutuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, joten pääset vaikuttamaan siihen, mitä työsi tulee pitämään sisällään. Työskentelet pääasiallisesti yhdessä teatterissa, vaihtelevissa työvuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
  • energistä ja ihmisläheistä työotetta
  • erinomaisia tiimityötaitoja
  • kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja
  • luovuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä innostavaa johtamisotetta

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Etuihimme kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto ja elokuvaetu. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitäthän hakemukseesi siis myös palkkatoiveen. Barona hoitaa rekrytointiprosessia, mutta tehtävään valitut henkilöt työllistyvät Finnkinon kirjoille.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää! Täytä hakemuksesi mieluiten jo tänään oheisen linkin kautta - toivomme, että pystyt aloittamaan työssäsi mahdollisimman pian. Teemme valintoja jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.