Pääkaupunkiseudulle kuorma-auton kuljettajia

Työpaikat / Pääkaupunkiseudulle kuorma-auton kuljettajia

Pääkaupunkiseudulle kuorma-auton kuljettajia

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko kotonasi auton ratissa? Pidätkö vaihtuvista maisemista, uusista reiteistä ja työskentelystä hyvässä työporukassa?

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa keikkatyöhön.

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös muuttohenkilöstön työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta sekä aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Edellytykset työnsaannille:

  • C-ajokortti
  • Digikortti
  • Ammattipätevyys kuorma-auton kuljettaja

Työt ovat keikkaluonteisia, erityisen runsaasti muuttoja tehdään kuun vaihteen molemmin puolin. Voit itse kuitenkin vaikuttaa siihen milloin otat työkeikkoja vastaan. Työt tapahtuvat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella.

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi siis meille jo tänään! Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.