Polttoleikkaaja Kesla Oyj Kesälahdelle

Työpaikat / Polttoleikkaaja Kesla Oyj Kesälahdelle

Polttoleikkaaja Kesla Oyj Kesälahdelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kitee Joensuu Savonlinna Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Kesla Oyj

Kiinnostaako sinua työllistyä tunnettuun, kotimaisen yritykseen? Haluatko tulla osaksi suurta ja menestyvää työyhteisöä, jonka tuotteet tunnetaan kansainvälisesti?

Haemme asiakkaallemme Kesla Oyj POLTTOLEIKKAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitkäaikaiseti.

Työtehtäviisi kuuluvat kappaleiden muotoonleikkaaminen polttoleikkausmenetelmällä. Pääset työskentelemään sekä käsin, että hyödyntämään erilaisia työkaluja valmistuksen yhteydessä.

Sinulta toivotaan intoa ja halua uuden oppimiseen. Työssä suoroiutuminen ei suoranaisesti vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kiinnostus ja aiempi kokemus metallin pariss työskentelystä katsotaan eduksi.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haussa pitkäaikainen tekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi