Keittiöapulainen Julkiset Ateriapalvelut Oy:lle

Työpaikat / Keittiöapulainen Julkiset Ateriapalvelut Oy:lle

Keittiöapulainen Julkiset Ateriapalvelut Oy:lle

Hakuaika päättyy 01.12.2021

Lahti Orimattila Hotelli- ja ravintola-ala Julkiset Ateriapalvelut Oy

Etsimme KEITTIÖAPULAISIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uudistettuun organisaatioomme Julkiset Ateriapalvelut Oy:lle Päijät-Hämeeseen. Julkiset Ateriapalvelut Oy on Attendon tytäryhtiö. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus viimeistään tammikuussa 2022. Tehtävä mahdollista sopia myös määräajaksi, mikäli työntekijä näin toivoo.

Me emme pelkää makua!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen reippaita KEITTIÖAPULAISIA. Keittiöapulaisen tyypillinen työvuoro pitää sisällään avustamista ruokien valmistuksessa, keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, omavalvonnan toteuttamista sekä mahdollisesti myös ruokien jakamista. Toivomme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja.

Sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi uuden toimintamallin jalkautumista! Tarjoamme säännöllisen ja vakaan työn täysillä työtunneilla. Toiveitasi huomioidaan työvuorosuunnittelussa ja saat tukea työsi kehittämiseen. Meillä työskennellessäsi olet oikeutettu edulliseen henkilöstöruokailuun sekä tarjoamme ilmaisen kahvin töissä. Työpäivät sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja työaika on 6:00 – 20:00 välillä. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta! Tarjolla on vakituinen päivätyö viihtyisässä työympäristössä!

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä! Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti tehtävään liittyvistä kysymyksissä yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi.