Prosessinhoitaja Orion Oyj Turku

Työpaikat / Prosessinhoitaja Orion Oyj Turku

Prosessinhoitaja Orion Oyj Turku

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Turku Teollisuus/tuotanto Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavia prosessinhoitajia Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin keskeytyvään 3-vuorotyöhön Turkuun.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Turkuun työntekijöitä perehdytettäväksi lääketeollisuuden tuotantotyöntekijäksi keskeytyvään 3-vuorotyöhön. Työsuhteet ovat 1 x määräaikainen 31.01.2023 saakka, koska kysynnän kasvu on vakiintumatonta ja 1 x vakituinen työsuhde.

Työskentelet prosessinhoitajana tabletinvalmistuksessa, johon voi sisältyä lääkeaineiden punnitusta, massanvalmistusta ja tuotantokoneiden käyttämistä, joten tekninen taitavuus katsotaan eduksi. Töitä tehdään suurelta osin puhdastiloissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Tehtävät sisältävät paljon dokumentointia, jonka takia työkielenä on suomi.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja osittain fyysisesti raskasta, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Työsuhteessa noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden  löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Tengströminkatu 8, 20380 Turku