Aloitteleva hitsaaja

Työpaikat / Aloitteleva hitsaaja

Aloitteleva hitsaaja

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Jyväskylä Teollisuus/tuotanto

Ovatko hitsaus ja metallitöiden maailma sinun juttujasi? Haemme metalliteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Jyväskylään oppimiskykyistä ja motivoitunutta hitsaajaa.

Töitä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja tehtävät koostuvat vaihtelevien kappaleiden hitsaamisesta mig/mag-hitsausmenetelmillä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta joko koulutuksen, työn tai vapaa-ajan merkeissä. Tehtävään valituille järjestetään asianmukainen perehdytys, joten emme odota sinun olevan valmis ammattilainen. Tärkeintä onkin oppimisen halu, asenne ja kiinnostus hitsaustehtäviä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä viihtyisään työympäristöön, jossa pääset kehittämään itseäsi vaihtelevissa hitsaustehtävissä. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa viivyttelemättä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.