Kokki Pancho Villa Seppään

Työpaikat / Kokki Pancho Villa Seppään

Kokki Pancho Villa Seppään

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Jyväskylä Hotelli- ja ravintola-ala JH-RAVINTOLAT OY

Hei sinä keittiötyön ammattilainen! Tule mukaan Panchon mainioon tiimiin!

Haemme nyt ammattitaitoista kokkia asiakasyritykseemme Pancho Villa Seppään Jyväskylään. Saatat olla etsimämme tekijä, mikäli olet ruoanlaitosta aidosti kiinnostunut alan ammattilainen ja tietenkin hyvä tyyppi! Keittiöalan koulutus katsotaan eduksi, mutta hygieniapassillakin pääsee jo pitkälle, jos asenne ja työkokemus ovat kunnossa. Etsimme työtä pelkäämätöntä tiimipeluria, joka tekee töitä ripeästi ja hymy huulilla kovankin paineen alla.

Pancho Villa Seppä sijaitsee Sepän kauppakeskuksen viihtyisissä tiloissa, pääset valmistamaan meheviä meksikolaisia herkkuja laidasta laitaan modernissa keittiössä. Keittiössä valmistuvat quesadillat, tacot, fajitakset ja burritot. Työ ei ole pelkästään annosten nostamista, vaan esimerkiksi majoneesit tehdään alusta saakka itse.

Tunteja on tarjolla 70h/3vko.

Ammattilainen ansaitsee ammattilaisen palkan vai mitä? Hyvälle tekijälle palkkaa maksetaan reilusti YLI TESsin!

Työajat ovat enemmän kuin inhimilliset, yötä myöten ei kauppakeskussijainnin vuoksi tarvitse töissä olla, vaan viimeisetkin vuorot loppuvat kahdeksan jälkeen illalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kun mahdollista. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.