Tuotantotyöntekijä kokoonpanotehtäviin

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä kokoonpanotehtäviin

Tuotantotyöntekijä kokoonpanotehtäviin

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Vantaa Espoo Teollisuus/tuotanto ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generators yksikölle hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevalle tehtaalle hyvän asenteen omaavia työntekijöitä teollisuuden tuotantotöihin 2- ja 3-vuorotöihin.

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generators yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijöitä 2- ja 3-vuorotyöhön.

Jos olet vuoden tai pari työkokemusta omaava henkilö ja olet kiinnostunut teollisuuden tuotantotöistä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on käsin ja koneellisesti tehtävää isojen sähkökoneiden komponenttivalmistusta, johon opastetaan ja koulutetaan. Työ vaatii tekijältä tarkkuutta, hyvää oppimiskykyä ja perusfysiikkaa. Töiden opettelu kestää pitkään, joten toivomme hakijoilta pitkää sitoutumismahdollisuutta. Töihin koulutetaan suomenkielellä.

Toivomme:

  • oikeaa asennetta työntekoon ja hyvää oppimiskykyä
  • mahdollisuutta sitoutua pitempiaikaiseen työsuhteeseen
  • joustavuutta ja valmiutta tehdä myös muita tehtäviä.

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
  • hyvät työskentelyolosuhteet
  • mahdollisuuden työllistyä nopeasti.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa heti, koska se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.