Tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

Työpaikat / Tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

Tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Inari Hotelli- ja ravintola-ala Star Arctic Oy

Yksityisomisteinen Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa! Etsimme pieneen idylliseen joukkoon tiimipelaajia, joiden tähtäimessä on hyvän ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen asiakkaille. Toivomme sinulla olevan halua kehittyä ja oppia uutta ja olet valmis tarvittaessa auttamaan työkaveria yli osastorajojen.

Etsimme asiakkaallemme TARJOILIJOITA noin kuukaudeksi marraskuun lopulta - joulukuun loppuun.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tarjoilijan työstä, mutta osaamista tärkeämpää on iloinen mieli ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Työvuoroja tarjolla aamusta iltaan, pääasiassa buffaa. Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti joko suomea ja/tai englantia, muut kielet katsotaan eduksi. Kohteemme sijainti huomioiden toivomme ajokortillisia hakijoita.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Sopimuspalkka myös mahdollinen.

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten nyt nopeasti työnhakuun, paikkoja huipputiimissä tarjolla rajoitetusti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, p.+358 50 442 6912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Ylämajantie 1, 99870 Inari